Orasul Vizibil/AltArt/Cluj

*Orasul Vizibil
concurs de lucrari de arta pentru spatiul public din Cluj

*Orasul vizibil invita artisti sa problematizeze spatiul public urban propunand lucrari de arta contemporana cu tema « reapropriaza ». Lucrarile artistice propuse trebuie sa fie adecvate expunerii in spatiul public, in spatii de afisaj (panouri afisaj, ecrane LCD pentru anunturi comunitare, ecrane video stradale, vitrine). Tipuri de lucrari acceptate: afis, billboard, video (pentru video screen), proiect LCD (pentru ecrane LCD), instalatie.*

Orasul Vizibil este primul dintr-o serie de proiecte care abordeaza incremental, prin procese culturale si sociale, diferite aspecte ale dezvoltarii urbane la Cluj. Scopul final al acestor proiecte este de a propune un model de dezvoltare sustenabila a mediului urban clujean. Acest prim proiect, vizand utilizarea afisierelor / vitrinelor din oras ca spatiu expozitional pentru lucrari de arta cu mesaj social, propune regandirea modurilor de acces, utilizare si control asupra uneia dintre dimensiunile spatiului public. Interventiile culturale propuse de artisti vor sustine: dezbaterea publica, reaproprierea spatiului public si cultura ca factor esential al actului social.

*Termen limita* pentru inscriere: *3 octombrie* 2010

*Modalitatea de trimitere a lucrarilor pentru concurs*: Inscrierea se face prin trimiterea machetei lucrarii propuse si a unui formular de inscriere, prin e-mail la adresa orasulvizibil@gmail.com. Formularul de inscriere poate fi descarcat de pe pagina www.altart.org/orasulvizibil. Macheta trebuie sa respecte urmatoarele criterii: format: *.tif,*. jpg,*. gif,*. png; rezolutie:  72-300 dpi, dimensiune maxima fisier: 100 Mb.

Pentru informatii complete legate de participarea la concurs va rugam sa cititi regulamentul pe http://www.altart.org/orasulvizibil/?page_id=44.

Contact:
Fundatia AltArt
orasulvizibil@gmail.com
office@altart.org
tel 0724510464

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :