Internship Banipentruarte

Internship Banipentruarte din septembrie

Formarea ta în domeniul managementului şi politicilor culturale are nevoie de informaţii corecte şi relevante iar tu ai nevoie de persoane cu care să discuţi problemele şi soluţiile potrivite situaţiei din România.

Daca doresti sa cunosti care sunt principalele mecanisme de finanţare pentru domeniul culturii, care este relaţia dintre documentele programatice şi activitatea finanţatorilor naţionali şi internaţionali şi care sunt p…unctele tari şi nevoile operatorilor culturali din România, probabil că vei fi interesat de proiectul banipentruarte.

Internshipul banipentruarte oferă celor interesaţi ocazia de a dezvolta propriile proiecte de informare şi investigaţie culturală, de analiză a activităţii legislative şi administrative a celor mai importante instituţii publice şi de dezvoltare a unui spaţiu de dezbatere despre subiectele de mai sus.

Prezentare internship şi discuţii: miercuri, 1 septembrie, ora 18.30 la Verde Cafe, Domnita Ruxandra nr.15, Bucuresti, Romania

Contact: Raluca Pop, facilitator cultural, 0744399767, banipentruarte@gmail.com.

banipentruarte este un proiect independent care oferă informaţii despre finantarile disponibile operatorilor culturali din Romania şi care dezvoltă un spatiu de reflectie şi dezbatere despre legislaţia şi politicile culturale din România prin spaţiul interactiv creat pe Facebook sub numele de banipentruarte Talks. Un proiect iniţiat de Raluca Pop.

 

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :