UNDERGROUND – sondaj de opinie p-tru suplimentul Oberliht/Chisinau

UNDERGROUND – sondaj de opinie p-tru suplimentul Oberliht

Daca vorbim de initiativele ce tin de o cultura alternativa in Chisinau, se pare ca istoria se cam repeta periodic. Dupa ce era cuibul/black elephant a apus, se crea o imagine care dadea parca de inteles ca tendintele si in general situatia subculturilor au luat un alt aspect, o alta forma sau pozitie. Acel stup in care se agita si fierbea o voce care se parea ca vrea sa innebuneasca strazile mai tare decat o fac vuvuzelele din Africa de Sud s-a perimat, si tinerii din Chisinau au inceput la un moment dat sa fie foarte colorati, cuminti, si total resemnati fata de idea vreunei rezistente in fata unui oarecare mainstream cultural. In ultima vreme insa se tot aude mai mult si mai mult vorbindu-se de “underground” – diferite initiative, evenimente, practici, noi localuri care ni se recomanda cu acea remarca “asta e underground”, deci e “true” si merita atentie.

Suplimentul Oberliht face un sondaj de opinie pe marginea acestui subiect si va invita sa va dati cu parerea peste urmatoarele intrebari:

Ce intelegeti prin termenul de underground? Cum s-a manifestat acesta in Moldova si ce mai reprezinta el acum – mai este el un concept valabil si daca da, sub ce forma?

Intr-un cuvant – ce mai inseamna astazi sa fii underground in Moldova? Ce practici, pozitii si viziuni caracterizeaza acest statut?

Numiti cateva figuri, initiative, locuri si localuri care tin de o cultura underground din Chisinau.

Raspunsurile voastre la adresa: vtziganas@oberliht.org.md

 

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :