Blog:Bani pentru arte

Despre blog

banipentruarte oferă informaţii despre finanţări pentru artişti şi operatori culturali din România, dezvoltă un spatiu de reflectie şi dezbatere despre legislaţia şi politicile culturale din România.

“Surse” menţionează paginile de web, grupurile de discuţii şi alte locuri de unde informaţia este preluată ca atare sau adaptat. Pagina “Cum e cu banii?” prezintă câteva indicaţii prietenoase despre funcţionarea programelor de finanţare, utile  mai ales celor aflaţi la început.  ”Şi în afară de bani…” îţi indică principalele legi şi politici care guvernează lumea culturii, cât şi competenţele instituţiilor publice care lucrează, într-o măsură mai mare sau mai mică şi pentru sectorul cultural. “Mai sunt alţii ca mine?” încurajează la dialog  şi participare.

Căutarea finanţărilor în blog poate fi realizată după data limită de depunere a cererii de finanţare, după tipul finanţatorului (bănci, instituţii publice, firme, fundaţii, alte surse) sau după cei care pot cere banii (oameni sau organizaţii).

Obiectivul banipentruarte este informarea cu privire la finanţările disponibile în primul rând, iar secundar cea cu privire la legi, politici culturale şi competenţele instituţiilor Statului în domeniul cultural.

banipentruarte este un proiect noncomercial, prin care informaţiile sunt oferite gratis. Opţiunea de a posta comentarii este disponbilă pentru fiecare postare, însă recomandarea este ca orice nedumeriri legate de o respectivă finanţare sau detalii suplimentare să fie puse celor în măsura să le ofere: finanţatorii, în primul rând. Acesta nu este un blog de consultanţă.

Scrieţi la banipentruarte @ gmail.com pentru…

… observaţii, sugestii, completări

… contribuţii (finanţări, legislaţii, atribuţiile instituţiilor Statului)

… îmbunătăţiri ale blogului şi ajutor pe partea tehnică (nu sunt un specialist in întreţinerea blogurilor sau programare CSS Dacă aveţi o idee de a face blogul mai util celor care caută finanţări şi e nevoie de mai mult decât setarea unor opţiuni prin interfaţa wordpress, m-aş bucura de ajutor.)FACEBOOK — Mai multe informaţii, discuţii, păreri: http://www.facebook.com/banipentruarte

TWITTER — Scurt pe doi: http://twitter.com/banipentruarte 

Un proiect iniţiat de Raluca (Ami) Pop

Identitate vizuală:  Bogdan S. Popescu

Contribuţii:   Sabina Ionescu, Bianca Floarea, Mirela Duculescu, Luiza Zamora, Corina Răceanu, Mircea Nicolae, Roxana Patrichi, Simona Florea… (to be continued)

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :